Επαγγελματική κατασκευή στα όργανα υγρασίας θερμοκρασίας και το σύστημα παρακολούθησης περιβάλλοντος!

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

1 2
companyPics.title0 companyPics.title1
συνεργείο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : HUATO
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300
Ετήσιες πωλήσεις : 10,000,000-20,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ είναι ηγέτης στο σχέδιο, την ανάπτυξη και την κατασκευή του ελέγχου και του συστήματος ελέγχου και του εξοπλισμού του περιβάλλοντος στους τομείς: φαρμακευτική και ηλεκτρονική εργοστάσιο και αποθήκη εμπορευμάτων, διανομή κρύος-αλυσίδων, μουσεία, βιβλιοθήκες, αρχεία, και πολλά άλλα. Υποστηριγμένη μέχρι 10 έτη εμπειρίας μας, η αποστολή μας είναι να παράσχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα, την υπηρεσία και την αξία στη βιομηχανία.

 

Στη βιομηχανία φαρμάκων, βοηθάμε περισσότερες από 1000 επιχειρήσεις να πάρουν την πιστοποίηση GSP/GMP Στην ηλεκτρονική βιομηχανία, βοηθάμε Huawei, τη Samsung, Foxconn, Honda και περισσότερο από 2000 περιβάλλον οργάνων ελέγχου επιχειρήσεων στα εργοστάσια και τις αποθήκες εμπορευμάτων τους Στη διανομή κρύος-αλυσίδων, χτίσαμε το σύστημα παρακολούθησης θερμοκρασίας και υγρασίας για SF σαφές σε περισσότερες από 100 αποθήκες εμπορευμάτων Χτίσαμε το σύστημα παρακολούθησης περιβάλλοντος για να βοηθήσουμε την προστασία λειψάνων πολιτισμού για τα τρία μεγαλύτερα μουσεία στην Κίνα, δηλαδή, το Εθνικό Μουσείο της Κίνας, του αυτοκρατορικού παλατιού, μουσείου του Ναντζίνγκ, καθώς επίσης και 100 άλλων μουσείων. Τα προϊόντα μας επίσης έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο όπως οι ΗΠΑ, Καναδάς, γερμανικά, Αγγλία, Γαλλία, Νότια Αφρική.

 

Αρχικό από ένα δωμάτιο 100m2, Huato έχει αυξηθεί σε μια επιχείρηση με το κέντρο κατασκευής 10000m2, 300 υπάλληλος, 100 techniciansand 5 αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής. Αναγνωριζόμαστε ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας σε εθνικό επίπεδο είμαστε ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 πιστοποιημένο τα προϊόντα μας συστήνονται από το Υπουργείο γραφείου λειψάνων βιομηχανίας και τεχνολογίας και πολιτισμού πληροφοριών της Κίνας. Έχουμε χτίσει την ισχυρή ερευνητική εταιρία με τα ιδρύματα όπως το Εθνικό Μουσείο του ιδρύματος andNational της Κίνας έρευνας λειψάνων πολιτισμού.

 

Ανυπομονούμε η παρακολούθηση και να ελέγξουμε περιβάλλον για σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms.

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)